Menu
AutohuurPortugal

Europcar
Hertz
Alamo
Dollar
Budget
Avis

autohuurportugal.nl scenic

Met de huurauto naar Lagos?

autohuurportugal.nl scenic

Portugal met zijn verborgen stranden?

autohuurportugal.nl scenic

Pittoreske steden

autohuurportugal.nl scenic

Rust aan de kust

Een auto huren in Faro?

AutohuurPortugal.nl vergelijkt auto´s van de verhuurders in Faro.


Jorden

Bij AutohuurPortugal geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Als u via ons boekt, is dat niet alleen een garantie dat u een auto voor de beste prijs huurt, maar dankzij onze flexibiliteit kunt u bovendien tot 48 uur vóór de ophaaldatum kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt toch een reden hiervoor zijn. Auto Europe berekent geen annuleringskosten tot 48 uur vóór de ophaaldatum. Wilt u uw reservering wijzigen, dan kan dit kosteloos, bedenk dan echter wel dat dan het huurtarief en de beschikbaarheid gelden van het moment waarop u de wijziging maakt. vrijwel alle auto's zijn inclusief afkoop van het eigen risico.

VROEGBOEKEN LOONT!

In 'normale' seizoenen bleek vrijwel altijd: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Roderick

Scherpe online prijzen

Op vakantie met de auto in Portugal? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurauto in Portugal. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid.

Let op, de "goedkoopste aanbieding" is zeker niet altijd de goedkoopste. De prijsstunters proberen vaak aan brandstofbeleid en verzekeringen toch hun geld aan u te verdienen.

Het brandstofbeleid verschilt per verhuurmaatschappij, er wordt soms fors geld gevraagd voor een volle tank benzine. Selecteer het filter "vol-vol", laat u niet verrassen!.Wist u dat men voor het tankjen vaak een serviocefee van zo maar 25 euro rekent?

Zorg dat u weet hoe u verzekerd bent, het staat duidelijk op de voucher. Als u voorbereid naar de balie gaat, dan is de kans op een tevreden afloop vele malen groter

Klik hier voor meer tips.

Laagste prijzen

Als specialist op autohuur in Portugal zijn wij continue bezig de laatste aanbiedingen en prijsveranderingen in ons systeem te laden. Doordat onze database 24 uur per dag bij gehouden wordt bent u continue op de hoogte van de laagst prijs voor uw huurauto in Portugal.

Wist u dat als u een eigen huis heeft in Portugal het vaak goedkoper is om enkele keren een auto te huren dan een auto in bezit te hebben? Hierbij komt natuurlijk; -geen onderhoud -geen lege accu als u de auto nodig heeft -geen capriolen om de auto op het vliegveld te krijgen, enzovoort.

Uw auto huren op luchthaven Faro (FAO)

Faro airport of wel Algarve airport is gelegen in het zuiden van Portugal op 4 kilometer afstand van de stad Faro.

Meer dan vijf miljoen passagiers reizen jaarlijks via Faro, waarvan absoluut de grootstge hoeveelheid in de zomer. Er wordt hard gewerkt om de airport up to date te houden, zodat de steeds maar groeiende stroom toeristen kan blijven worden bediend.

Faro stad is goed te bereiken vanaf het vliegveld, zowel met de bus als met de taxi. Een groot deel van de bezoekers rijdt vanaf Faro met een gehuurde auto. Op Faro Airport zijn wel 10 autoverhuurbedrijven gevestigd. Om het vliegveld heen zitten er nog een aantal die u graag willen bedienen met shuttle bussen..

Faro is de hoofdstad van de Algarve in het zuiden van Portugal. Het neoklassieke Arco da Vila van de stad ligt op de plaats van een poort die deel uitmaakte van de oorspronkelijke Moorse muur. De monumentale boog leidt naar de oude stad, met zijn geplaveide straatjes. Vlakbij is de Faro kathedraal, gebouwd in de 13e eeuw. Het Stedelijk Museum, in een 16de-eeuws klooster, toont prehistorische en middeleeuwse artefacten, plus religieuze kunst.

Onze toplocaties zijn Lissabon, Faro, Porto en Lagos


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht huurauto´s

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte huurauto´s overzichtelijk, ze worden op prijs of kwaliteit gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Hier staan we voor een aantal huurauto´s

Autohuur Wereldwijd is al weer meer dan 10 jaar actief op de online autoverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503221, e-mailen kan natuurlijk altijd op


Credit Card

U betaalt uw huurauto met een credit card. Na de betaling ontvangt u snel een voucher waarmee u de auto kunt ophalen. Bij het ophalen van de auto is een credit card op naam van de bestuurder vereist. Op uw credit card wordt vaak de borg gereserveerd. Het kan ook ziojn dat de verhuurder de borg van uw credit card afschrijft en weer terugstort na het retourneren van de auto.

AutohuurWereldwijd AutohuurPortugal.nl is partner van AutoEurope ©