Menu
AutohuurPortugal

Europcar
Hertz
Alamo
Dollar
Budget
Avis

autohuurportugal.nl scenic

Met de huurauto naar Lagos?

autohuurportugal.nl scenic

Portugal met zijn verborgen stranden?

autohuurportugal.nl scenic

Pittoreske steden

autohuurportugal.nl scenic

Rust aan de kust

Een auto huren in Lagos?

AutohuurPortugal.nl vergelijkt auto´s van de verhuurders in Lagos.


Jorden

Bij AutohuurPortugal geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Als u via ons boekt, is dat niet alleen een garantie dat u een auto voor de beste prijs huurt, maar dankzij onze flexibiliteit kunt u bovendien tot 48 uur vóór de ophaaldatum kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt toch een reden hiervoor zijn. Auto Europe berekent geen annuleringskosten tot 48 uur vóór de ophaaldatum. Wilt u uw reservering wijzigen, dan kan dit kosteloos, bedenk dan echter wel dat dan het huurtarief en de beschikbaarheid gelden van het moment waarop u de wijziging maakt. vrijwel alle auto's zijn inclusief afkoop van het eigen risico.

VROEGBOEKEN LOONT!

In 'normale' seizoenen bleek vrijwel altijd: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Roderick

Scherpe online prijzen

Op vakantie met de auto in Portugal? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurauto in Portugal. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid.

Let op, de "goedkoopste aanbieding" is zeker niet altijd de goedkoopste. De prijsstunters proberen vaak aan brandstofbeleid en verzekeringen toch hun geld aan u te verdienen.

Het brandstofbeleid verschilt per verhuurmaatschappij, er wordt soms fors geld gevraagd voor een volle tank benzine. Selecteer het filter "vol-vol", laat u niet verrassen!.Wist u dat men voor het tankjen vaak een serviocefee van zo maar 25 euro rekent?

Zorg dat u weet hoe u verzekerd bent, het staat duidelijk op de voucher. Als u voorbereid naar de balie gaat, dan is de kans op een tevreden afloop vele malen groter

Klik hier voor meer tips.

Laagste prijzen

Als specialist op autohuur in Portugal zijn wij continue bezig de laatste aanbiedingen en prijsveranderingen in ons systeem te laden. Doordat onze database 24 uur per dag bij gehouden wordt bent u continue op de hoogte van de laagst prijs voor uw huurauto in Portugal.

Wist u dat als u een eigen huis heeft in Portugal het vaak goedkoper is om enkele keren een auto te huren dan een auto in bezit te hebben? Hierbij komt natuurlijk; -geen onderhoud -geen lege accu als u de auto nodig heeft -geen capriolen om de auto op het vliegveld te krijgen, enzovoort.

Lagos

Behalve een badplaats met mooie stranden en rotspartijen is Lagos een oude maritieme stad met meer dan 2000 jaar geschiedenis. De naam Lagos komt van een Keltische nederzetting, afgeleid van het Latijnse Lacobriga, de naam van de nederzetting werd vastgesteld tijdens de pre-Punische beschavingen. Het werd een vroege nederzetting van de Carthagers, die Keltische stamleden rekruteerden in hun oorlog tegen de Romeinen (de Punische oorlogen). Door de reeds belangrijke haven, werd het gekoloniseerd door de Romeinen en geïntegreerd in de Romeinse provincie Lusitanië, en werd bekend als Lacobriga. Quintus Sertorius, een opstandige Romeinse generaal, geholpen door de Lusitaniërs van Lacobriga (die onderdrukt was onder Romeinse generaals en leden van Lucius Cornelius Sulla partij), versloeg met succes het Romeinse leger van Caecilius Metellus Pius, waarschijnlijk in het nabijgelegen Monte Molião.

Met de val van Rome werd de stad Lagos in de 6e eeuw bezet door de Visigoten van het Koninkrijk Toledo en later door de Byzantijnen.

De Moren kwamen in de 8e eeuw uit Noord-Afrika en noemden de nederzetting Zawaia (wat lago of meer betekent). Het werd onderdeel van het veel grotere kustgebied van al-Gharb, dat uiteindelijk bekend werd als de algarve. De Moren versterkten de stad met Lagos Castle en vestigden belangrijke handelsverbindingen met Noord-Afrika vanuit hun basis op het Iberisch schiereiland. In 1174 gaf de lokale Wāli toestemming aan de christelijke bevolking om een kerk te bouwen die gewijd was aan São João Baptista, die buiten de stadsmuren werd gebouwd (en de oudste kerk van de Algarve werd).

Onze toplocaties zijn Lissabon, Faro, Porto en Lagos


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht huurauto´s

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte huurauto´s overzichtelijk, ze worden op prijs of kwaliteit gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Hier staan we voor een aantal huurauto´s

Autohuur Wereldwijd is al weer meer dan 10 jaar actief op de online autoverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503221, e-mailen kan natuurlijk altijd op


Credit Card

U betaalt uw huurauto met een credit card. Na de betaling ontvangt u snel een voucher waarmee u de auto kunt ophalen. Bij het ophalen van de auto is een credit card op naam van de bestuurder vereist. Op uw credit card wordt vaak de borg gereserveerd. Het kan ook ziojn dat de verhuurder de borg van uw credit card afschrijft en weer terugstort na het retourneren van de auto.

AutohuurWereldwijd AutohuurPortugal.nl is partner van AutoEurope ©